Kerkplanterscafé voor iedereen die bezig is of gaat met kerkplanting.

Op woensdag 28 juni a.s organiseert Kerklab een ’kerkplanterscafé’ voor iedereen die bezig is (of bezig gaat) met kerkplanting. Een mooi moment om gelijkgestemde pioniers te ontmoeten en nieuwe ideeën op te doen. Onze gastheer Martijn Horsman heeft onlangs de overstap gemaakt van kerkelijk pionier naar het vak van Bierbrouwen. Hij heeft veel ervaring opgedaan als pionier de afgelopen jaren en wil dat graag delen.
Midden tussen grote gebouwen van multinationals in Amsterdam-Zuidoost werd een provisorische groene loods geplaatst. Hier maakt Brouwerij Kleiburg het enige bier van de Bijlmer. Het is een echt kloosterbier, verbonden aan het Kleiklooster, een spirituele en gastvrije plek in Zuidoost.
Geef je snel op om op een informele wijze met elkaar ervaringen uit te wisselen. Om het gesprek onderling te stimuleren vragen we jou om bij de aanmelding aan te geven op welke doelgroep jouw initiatief zich richt en in welke fase het zich bevindt. Kosten deelname 12,50 incl. een goed biertje en een hapje.