ICP webinars over intercultureel pionieren

Intercultural Church Plants, partner van Kerklab Netwerk, organiseert de komende maanden verschillende webinars over intercultureel pionieren. Meld je nu voor deze webinars aan op icpnetwork.eu/events.

22 maart: Marcus Rose

Marcus heeft een passie voor kerkplanting en traint leiders van de komende generatie. Sinds 1999 is hij betrokken geweest in het ontstaan van honderden (huis)gemeenten in heel Duitsland, Europa en daarbuiten. Is dit de kerk van de toekomst? Daar zal het over gaan tijdens de ICP webinar op 22 maart 2022: een beweging van huisgemeenten.

25 april: Rich Robinson

Hoe start je een missionaire community? Op die vraag gaat Rich Robinson in tijdens de ICP webinar op 25 april 2022. Rich traint leiders en christen-ondernemers in de kerk. Hij heeft jarenlange ervaring met missionaire communities: een plaats waar leven wordt gedeeld, het Woord van God bestudeerd, discipelen gemaakt en de samenleving gediend. Wie wil dat nu niet?

9 mei: Roberto Bottrel

Roberto komt oorspronkelijk uit Braziliƫ, en is nu voorganger in Spanje. Hij is er van overtuigd dat, als kerken met missionaire groepen werken, zij meer zoekers zullen aantrekken. In missionaire groepen worden gelovigen getraind om de kerk te dienen, leren zij om het leven te delen, gastvrij te zijn en discipelen te maken. Kom hierover meer te weten op de ICP webinar op 9 mei 2022.

Meld je nu voor deze webinars aan op icpnetwork.eu/events.