Bewoners gezocht voor nieuwe leefgemeenschap

Bewoners gezocht voor nieuwe leefgemeenschap

Begin 2019 gaan wij, de Gemeenschap van Zendings-Diaconessen in Amerongen, verhuizen.  Ons huidige gebouw werd te groot en ook de toetreding van nieuwe diaconessen bleef uit. In het nieuwe gebouw in Amerongen willen we samen met enkele gezinnen en/of alleenstaanden een nieuwe leefgemeenschap vormen.  Hiervoor zoeken wij medebewoners.

Nieuwe bewoners hebben een levende relatie met Jezus Christus en weten zich geroepen tot het leven in een gemeenschap. Ze zijn bereid om een deel van hun tijd in de leefgemeenschap te investeren en delen hun geloof en leven met elkaar. Ze krijgen eigen woonruimte (4- of 5 kamerwoning) aangeboden. De huur van de woningen zal niet boven de huursubsidiegrens uitstijgen. Elk huishouden moet zichzelf kunnen bedruipen. Een deel van hun tijd besteden zij om op actuele noden in te gaan, zowel in als buiten Amerongen. Nieuwe bewoners zetten deze stap voor tenminste drie tot vijf jaar en betrekken de woningen in 2019.

Interesse om je christen-zijn concreet inhoud te geven en mee te bouwen aan een diaconale leefgemeenschap? Vraag de uitgebreide informatie aan via secretariaat@zdh.nl  en stuur ons vóór 27 maart het aanmeldingsformulier toe.