Loopbaanadviesdag op 18 december

U staat op het punt om een nieuwe stap te maken in uw loopbaan en u weet zich geroepen voor een taak als ‘missionair pionier’ (bijvoorbeeld kerkplanter). Of u bent als gemeente of organisatie op zoek naar een missionair pionier. Hoe weet u of u zelf of de kandidaat die u op het oog heeft ook geschikt is? Lijkt het u fijn om te klankborden met objectieve deskundigen die met u mee kunnen kijken? Misschien is de Loopbaanadviesdag Missionair Pionieren (LAMP) dan iets voor u.

De ruggengraat van het traject is een 360-graden feedback. De kandidaat (en een aantal mensen in zijn/haar directe omgeving) vult deze vragenlijst vooraf in. De vragenlijst is gebaseerd op een set competenties die is ontwikkeld met een grote groep pioniers in Nederland. Tevens vult de kandidaat een persoonlijkheidstest in. Gedurende de dag worden de resultaten besproken in een persoonlijk gesprek en krijgt de kandidaat een persoonlijk advies. Daarnaast zijn er diverse opdrachten.

De dag is ontwikkeld met hulp van de CHE onder leiding van Stefan Paas. Een eerste proef met de dag is gehouden in 2011. De deelnemers waren erg enthousiast. Inmiddels werken de CHE de VU en de EA samen bij het aanbieden van dit traject.

In 2012 werd de loopbaanadviesdag twee keer aangeboden. In 2013 is er op 18 december een loopbaanadviesdag.  Voor meer informatie over de inhoud, de kosten en aanmelding kunt u contact opnemen met Martin de Jong, EA-coördinator missionaire gemeenteopbouw. Hij is te bereiken via 06 28020534.